Lidt om mig selv

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1990, er autoriseret og specialistgodkendt indenfor psykoterapi for voksne.


Jeg har været ansat i en kommune, på flere døgninstitutioner, i Forsvaret og i det private erhvervsliv. Jeg har været selvstændig praktiserende siden 2003.


Jeg er efteruddannet indenfor narrativ og eksistentialistisk psykologi, hvor jeg har mit teoretiske ståsted. I praksis betyder det, at jeg som grundlag for mit arbejde har en tro på, at vi som mennesker skabes af de fortællinger, vi har med os, og at de styrer vores handlinger, tanker og følelser. En del af mit fokus er derfor at se nærmere på disse ’selvhistorier’ for at afdække, om de hjælper, eller om de spænder ben.


Jeg arbejder endvidere med mindfulness, EMDR og hypnose.


Jeg har gennem årene arbejdet med mange forskellige områder, men har især speciale indenfor traumer/kriser, stress, søvn, angst og depression. Jeg arbejder både individuelt og med grupper.


Om mig selv i øvrigt kan jeg fortælle, at jeg er født i 1963 og mor til 4 dejlige børn. Jeg har en stor familie og omgangskreds, og jeg bruger bl.a. min fritid på motion, herunder yoga, løb og dans, sang, musik og vinterbadning.