Praktiske info


Min adresse er:

Hovedgaden 55 b, 2. sal

2970 Hørsholm

Tlf. nr. 61 13 14 65


Jeg har mit hyggelige kontor i Codan Hus i Hørsholm, bygningen mellem Hørsholm Midtpunkt og Kulturhus Trommen. Opgangen er inde i passagen. Der er gode parkeringsforhold (husk p-skive) og mange busser lige til døren.


Der er elevator for kørestolsbrugere i opgang B. Der forefindes i bygningen toiletfaciliteter for bevægelseshæmmede samt handicap-p-pladser i p-kælderen under bygningen.


Priser og praktik:

Jeg har overenskomst med Sygesikringen og kan derfor tage imod, hvis du har en henvisning fra din læge.


Sygesikringshenvist:

Første session

Efterfølgende sessioner

ca.  420 kr.

ca.  320 kr.

(reguleres med nogle kroner pr. 1. april og 1. oktober)


Selvbetaler:  

    1.200 kr.


Søvnforløb:  

Første session 90 minutter

Derefter

2.400 kr.

1.200 kr.


Du kan få omkring 200 kr. tilbage pr. session, hvis du er medlem af Sygeforsikringen danmark.

En session varer 45 minutter. Derefter afregner vi og aftaler ny tid.

Jeg modtager ikke par eller børn under 12 år i behandling.

Jeg vil bede dig medbringe dit sundhedskort, når du kommer hos mig.


Telefontid:

Du kan altid ringe til mig på tlf. nr. 61 13 14 65 og lægge en besked på min svarer. Så ringer jeg tilbage, så hurtigt det er mig muligt. Du kan også træffe mig i min telefontid tirsdage og torsdage mellem 12.30 og 13.


Afbud

Du kan naturligvis ændre din tid, hvis du får behov for det. Det skal ske senest dagen før kl. 16, ellers tager jeg fuld betaling. Du ringer eller sms’er på telefon 61 13 14 65.


GDPR

Jeg overholder naturligvis persondatabeskyttelsesloven. Jeg er som autoriseret psykolog forpligtet til at føre journal. Den ligger i et sikkert system. Jeg har tavshedspligt, og det betyder, at de ting, vi taler om, bliver i rummet hos mig.

Hvis du er henvist fra lægen, er jeg forpligtet til at sende din læge et start- og et slutbrev, hvilket vi taler om, når den tid nærmer sig.

En sjælden gang bliver jeg bedt om en egentlig udtalelse om en klient fra en offentlig myndighed eller et forsikringsselskab. I givet fald skal du give mig samtykke til, at jeg må skrive om dig, og jeg sender intet ud, uden at du er orienteret om, hvad der står.

LINK til min privatlivspolitik


Ventetid 

Som mange andre psykologer med overenskomst med Sygesikringen, har jeg ofte ventetid. Du kan chekke min aktuelle ventetid på sundhed.dk 


Covid-19 

Jeg er meget omhyggelig med at spritte af, lufte ud og gøre rent mellem hver samtale, jeg har. Vi sidder i øvrigt med to meters afstand. 

Hvis du foretrækker, at vi tager vores samtale på telefonen, på video eller udenfor, så er det fint for mig. Jeg har også mundbind på kontoret, hvis du gerne vil have, at vi bruger det.  

Har du symptomer, eller hvis nogen i din nærhed er syge eller er i karantæne, vil jeg bede dig om ikke at møde op. Disse regler gælder naturligvis også mig selv.